Pris på container

Pris på container

En pris på container er svært at definere 100%, da det afhænger af, hvilken slags container, som du godt kunne tænke dig. Og så afhænger det selvfølgelig også af, om du skal bruge en lejecontainer, eller om du skal bruge din egen container, som du køber. Begge ting kan være fornuftige valg, men de passer begge to til forskellige situationer. Så du skal lige finde ud af med dig selv, om du har behov for en container i en kortere periode, eller om det er for et længere stykke tid. I så fald kan det bedre betale sig at købe den.

Hvis du skal bruge en container i flere år, så kan det i hvert fald bedre betale sig at købe din egen, i stedet for blot at leje den. Hvis du skal købe en container, så skal du nok regne med at skulle slippe af med små 15.000 kroner for en 20 fods container. Selvfølgelig skal du af med mere, hvis du skal have en frysecontainer, eller en isoleret en af slagsen. Og hvis den skal være større, så skal du nok også betale et par tusinde oveni, ligesom du kan slippe med mindre, hvis du kan nøjes med en 10 fods container.

Hvis du derimod vælger at leje din container, så kan du se frem til at betale et sted mellem 500-700 kroner for en normal 20 fods container, og nok nærmere omring de 700 kroner, hvis det er en 40 fods container, som du har brug for. Det er svært at give en nøjagtig pris på en container, da alle de forskellige udlejningsfirmaer og containerselskaber har forskellige priser, og det er heller ikke alle firmaerne, der lægger deres priser op på deres hjemmeside, så du skal blot betragte disse priser som vejledende, og ikke endegyldige for alle slags containere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Pris på container, 7.5 out of 10 based on 2 ratings