Pris container

Her i dette indlæg vil vi gerne give dig et oplæg over, hvad priserne på hhv. en købe container og en leje container ligger på. Så hvis du skal ud og have fat i en container, så vil du blot kunne se i denne oversigt, og hurtigt kunne finde ud af, hvad der ville være mest brugbart for lige netop din situation, og om det ville kunne betale sig for din pengepung at købe en container, eller om det ville være mere forsvarligt at leje en container. Det vil du hurtigt kunne få et overblik over, ved at læse videre herunder.

Først vil vi tage et kig på de containere, som du kan købe. Alt afhængig af størrelsen på den container, du har tænkt dig at investere i, så vil prisen selvfølgelig være højere eller lavere. Nu større din container er, desto mere skal du også betale for den. Men det kan nogle gange være en god ide at købe en container i stedet for at leje, hvis der er udsigt til, at du skal bruge den i lang tid. Du kan få en 20 fods container, for noget der ligner 15.000-17.000 kroner. Hvis du skal have en lidt mindre udgave, så kan de erhverves for omkring 10.000 kroner og opefter.

Hvis du derimod gerne vil leje en container, hvilket vil være et rigtig klogt valg, hvis det kun er for en kort periode, du skal have opbevaret noget. Det kan eksempelvis være til møbler, opbevaring af grus eller sten for en udbygning eller lignende situationer, hvor det kan være praktisk at leje en container. Prisen for leje en normal 20 fods container ligger på små 500 kroner pr. måned. Hvis du lejer den i længere tid af gangen, bliver det selvfølgelig billigere, desto længere du vælger at leje den. Så gør det op med dig selv, om du har behov for at leje eller købe en container.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Pris container, 4.0 out of 10 based on 3 ratings