Leje af container til opbevaring

Her i dette indlæg vil jeg komme lidt nærmere hvad leje af container til opbevaring normalt koster, og om det ville være en god ide for dig at leje eller købe en container i stedet for. For hvis du skal bruge en container i en længere periode, hvor vi snakker i flere år, så vil det være en god ide at investere i et køb af en container, da det ville være bedst for din pung. Har du derimod kun udsigt til at skulle bruge containeren i en kortere periode, så kan det være en fordel at leje i stedet for at eje.

Leje af container til opbevaring koster ikke det hvide ud af øjnene, og du kan faktisk slippe med mindre end 500 kroner om måneden, alt afhængig hvor stor containeren selvfølgelig er, og hvor lang tid du har behov for at bruge den. Hvis vi f.eks. tager udgangspunkt i en 20 fods container, så koster det kun 495-600 kroner hos de fleste udlejningsselskaber, og det kan komme ned på 350-400 kroner, hvis du lejer containeren for et år eller længere tid af gangen. Så det er vigtigt for dig t finde ud af, hvor lang tid du har brug for en container til opbevaring.

Men kan det så betale sig for dig at leje en container, hvis du alligevel skal bruge den i et år eller derover? For hvis du skal bruge den i så lang tid, så plejer man at kunne købe sin egen container for kun 10.000-15.000 kroner, igen selvfølgelig afhængig af hvor stor den skal være. Det er lidt ligesom at leje eller købe en hel masse andre ting – bare tænk på at leje en bil, en lejlighed, eller et opbevaringslager. Er det fornuftigt for dig at købe, eller vil det være bedre at leje?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Leje af container til opbevaring, 10.0 out of 10 based on 1 rating