Container udlejning

Har du behov for container udlejning, så skal du først og fremmest finde ud af, hvilen type container du har brug for. Hvis du ikke skal have opbevaret noget særlig stort, så ville det i hvert fald være fjollet at betale for en 40 fods container, hvis en normal 20 fods container sagtens ville kunne have opbevaret det, du nu engang skulle have opbevaret. Så tjek efter størrelsen på de ting, du skal have op eller ind i containeren, hvilket er det første punkt på listen over de ting, du skal finde ud af inden du lejer en container.

Når du så har fundet ud af det, så skal du også gøre op med dig selv, om du har brug for en isoleret container. Har du ikke det, så er der også rigtig mange penge at spare, da en isoleret container typisk koster en del mere end en normal container. Der kan du faktisk spare op til flere hundrede kroner hver eneste måned, hvis du kan nøjes med en normal container. Og det løber op i et par tusinde, bare efter få måneder. Men hvis du har skrøbelige ting, eller ting du ved kræver isolering, så skal du selvfølgelig ikke spare på det punkt.

Men container udlejning er faktisk ikke så dyrt igen. Hvis vi først kigger på en 20 fods container, så koster den som regel omkring eller lidt under 500 kroner om måneden. Hvis du lejer den for mere end 12 måneder af gangen, så kan du til gengæld slippe af med at betale under 400 kroner hver eneste måned. Hvis den skal være isoleret, så skal du derimod regne med at betale over 700 kroner om måneden, og hvis det skal være en 40 fods container, så er det på den anden side af de 750 kroner om måneden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)