Container til salg

En lille guide til hvordan man sætter en container til salg. Mange mennesker vælger, når de skal anskaffe sig en container, at købe en, i stedet for blot at leje den. Så står man pludselig der med en 40 fod stor krabat, som man ikke rigtig har nogle stedet at gøre af, og derfor vil man selvfølgelig gerne af med den igen. Måske er du heldig, at det firma, som du købte containeren af i første omgang, gerne vil tage den tilbage. Men det kan også være, at du er uheldig, og at du brænder inde med denne container. Så hvad skal man så gøre, når man ikke har nogen steder at gøre af den?

Først og fremmest kan du prøve at gå til et af de rivaliserende container firmaer, og hører om de vil være interesseret i at overtage containeren for en sum penge. Sig at du har en container til salg, og send dem eventuelt et billede af den. Du skal nok ikke forvente, at få lige så meget for den, som du selv gav for den i tidernes morgen. Men hvis din indkøbspris bare kan blive dækket lidt ind, så burde du være mere end tilfreds.

Hvis der ikke er noget held hos de konkurrerende firmaer, så må du prøve at tage sagen i din egen hånd, og få den solgt privat. Først og fremmest kan du prøve at sætte den op på Den Blå Avis, og se om der skulle være noget held den vej igennem. Du kan også prøve at sætte en artikel op nede i Netto, Føtex eller et af dine andre lokale supermarkeder. Skriver at du har en container til salg, og husk at sætte et billede på at din container, så en eventuel køber har noget at kigge på.

En sidste mulighed kunne være at følge med på bygge fora på nettet, og prøve at komme af med den der. Hvis det heller ikke lykkedes, så er der en helt anden mulighed, du kan forsøge dig med. Du kan prøve selv at leje den ud til familie og venner, som har brug for noget at opbevare i. På den måde kan det være, at du på et tidspunkt for dækket hele din købspris ind igen, og så kan det endda være, at du ender med at tjene lidt på dit køb på et tidspunkt. Sørg for at være billigere end alle de store firmaer, da du ellers vil have meget svært ved det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -2 (from 2 votes)
Container til salg, 5.5 out of 10 based on 2 ratings