Container størrelser

Der findes mange forskellige container størrelser, og alt afhængig af hvor meget du har behov for at opbevare, eller hvor store de ting, du skal have transporteret er, så er det en god ide lige at tjekke op på størrelserne, før du vælger at købe eller leje en container. For hvis alle dine ting sagtens kan være i en 20 fods container, så ville det være dumt at gå ud og investere i en 40 fods container, hvor der altså er væsentlig mere plads. Det vil du også opleve, hvis du en dag tager ud og kigger på containere.

Der findes selvfølgelig de helt små containere, som er gode til husbehov, hvis du bare lige har brug for lidt ekstra plads eller et skur til dine redskaber. De kan fås helt ned til en 6 fods lagercontainer, som kun måler lidt under 2×2 meter. Det er ikke meget plads, og især ikke hvis du skal have opbevaret sand, grus, møbler eller andre ting, der fylder en del. Du kan også få dem lidt større, hvor vi ryger op i en 8 fods model eller en 10 fods container. Begge to er igen gode til husbehov eller haven, hvis du lige har brug for noget plads til at opbevare på.

Men hvis du skal op i nogle af de større container størrelser, så snakker vi en 20 fods container, som er de normale containere du oftest ser på havne eller byggepladser. Disse 20 fods containere er praktiske til erhverv, men måske ikke så praktiske at have stående i en have, hvor en 20 fods container fylder en del. Af andre store container størrelser findes der også en 40 fods container, som selvfølgelig er dobbelt så stor som en 20 fods container. Her har du som regel over 12 meter længde at gøre godt med, hvilket er plads nok til de fleste ting.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Container størrelser, 5.0 out of 10 based on 1 rating