Container priser

Leder du efter forskellige container priser, så vil vi her i dette indlæg gerne gøre dig lidt klogere på, hvor meget du kan forvente at betale for både at leje en container, men samtidig også hvor meget du skal regne med at give, hvis du har tænkt dig at købe en container. Det skal selvfølgelig lige understreges, at de priser, som vi viser i dette indlæg, selvfølgelig kun er vejledende, og at vi ikke selv distribuere nogle former for containere, men blot videregiver informationer om forskellige typer af container og container priser. Så vi kan ikke love, at markedsprisen ser nøjagtig sådan her ud.

Men hvis vi starter ud med at kigge på leje container priser, så koster det faktisk ikke særlig meget at leje en container nu til dags. Hvis du skal bruge en 20 fods container, så kan du forvente at skulle betale omkring 500 kroner om måneden, såfremt at du blot betaler for en måned ad gangen. Hvis du derimod kan betale for et halvt eller et helt år, så kan du trække 100 kroner af prisen, eller noget deromkring, hvilket bliver over 1000 kroner på et år. Så hvis du ved hvor lang tid, du skal bruge containeren, så er det klogt at leje på lang sigt.

Hvis du skal bruge en isoleret 20 fods container, så koster det omkring 7-800 kroner om måneden at leje, eller omkring 30.000 kroner, hvis du skal købe den fra ny. En isoleret container koster generelt væsentligt mere end en normal container, og de isoleret containere ligger blandt de højeste container priser. En 40 fods container, der er isoleret, koster i hvert fald omkring de 50.000 kroner, hvis du skal have den fra ny. Det er også en af de dyreste containere, du kan købe. Hvis du blot skal leje en 40 fods container, så ligger det på omkring 750-800 kroner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Container priser, 5.5 out of 10 based on 2 ratings