Container pris

Det er ikke til vide, hvad en container pris ligger på hver dag. Men her i dette indlæg vil vi gerne komme med nogle vejledende priser, så du kan få en nogenlunde god ide om, hvor meget det koster både at leje en container, hvis det er det, som du har brug for, men samtidig også hvor meget det koster at købe din egen container. En container kan være super praktisk til opbevaring og transport af store ting, og derfor håber vi, at du kan blive lidt klogere på den container pris, som du lige står og mangler.

Hvis vi starter ud med lejepriserne, så kan vi lægge ud med at kigge på en ganske normal 20 fods container. Normalt vil lejeprisen ligge på omkring de 500 kroner per måned. Du vil dog kunne opnå en rimelig stor rabat, hvis du i forvejen ved, at du skal bruge containeren i godt stykke tid. Så vil du kunne leje den for et halvt eller helt år af gangen, og dermed kunne spare omkring 100 kroner om måneden, hvilket bliver over 1000 kroner på et helt år. Derfor er det godt at betale forud, da det sparer dig for en masse penge.

Hvis du har brug for en isoleret 20 fods container, så ryger priserne til gengæld lidt i vejret . Så skal du op og betale noget der ligner 700-750 kroner om måneden, da en isoleret 20 fods container generelt er dyrere end den normale. Det samme koster det at leje en 40 fods container, som ikke er isoleret. Har du derimod overvejet at købe en container brugt, så kan du finde priser, der ligger et sted mellem 10.000 – 20.000 kroner. Den bliver selvfølgelig dyrere, hvis den skal være ny, eller hvis den skal være isoleret. Men du kan godt få en normal 20 fods container for omkring de 10.000 kroner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Container pris, 10.0 out of 10 based on 2 ratings