Container leje

Har du behov for container leje, så vil vi her i dette indlæg gerne hjælpe dig på den rette vej til at finde ud af, hvilken container der passer helt perfekt til dine behov. For hvis du skal opbevare noget, så er det en god ide at finde ud af, hvor meget det, du skal have opbevaret, fylder. For hvis det sagtens kan være i en 10 fods container, så ville det i hvert fald være fjollet at leje en 20 fods container eller sågar en 40 fods container. Så der er mange ting at overveje, før du begynder på din container leje.

Så efter at fundet ud af størrelsen, så er det også en god ide at finde ud af, hvor skrøbelige de ting, du skal have ind i containeren, er. For hvis det er skrøbelige ting, der ikke kan tåle kulde eller fugt, så er det en god ide at leje en isoleret container. Så kan du også opbevare næsten alle ting, da en isoleret container minder om en fint lagerlokale. Men du skal bare gøre dig den overvejelse, at hvis dine ting ikke er skrøbelige, så ville det være fjollet at smide 200 kroner ekstra om måneden for en isoleret container.

For du kan nemlig risikere at bruge rigtig mange penge på noget , som du ikke har brug for. Prisen for en 20 fods container ligger som regel på små 440-450 kroner inklusiv moms. Dog skal du dertil lægge et par hundrede kroner, hvis du gerne vil have fragtet containeren rundt. Container kørsel kan være besværligt, og derfor skal du ofte have et tredjeparts firma til at hente og aflevere din container. Men hvis du skal have en 40 fods container til lidt større opbevaring, så skal du formodentlig regne med at skulle af med små 7-800 kroner om måneden, hvilket også er den samme pris som en isoleret 20 fods container.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Container leje, 10.0 out of 10 based on 1 rating