Container leje pris

Står du som privat person, og skal have fragtet eller opbevaret noget skrøbeligt, eller bare noget stort og klodset, så kan det være en rigtig god idé at leje en container, og det er ikke lige meget, hvad en container leje pris ligger på. Hvis det kun er for en kort periode, du skal opbevare dine ting – eller hvis det er til fragt, så er der ingen grund til at gå ud og betale dyre domme for at købe din egen container. Du går heller ikke ud og køber en ny bil, hvis du blot skal bruge en bil en dag eller. Og ligesom med biler, så er det rent faktisk muligt at leje containere.

Det koster at leje – men ikke meget

Selvfølgelig er det ikke gratis at leje en container, ligesom det heller ikke er gratis at leje en bil. En container leje pris bevæger sig dog ikke op i samme prisklasse som bilens. Dog skal du ikke betale benzin for leje af en container. Hvis vi er helt nede i de små containere, som eksempelvis en lille 10 fods container, så kan dette gøres for under 400 kroner om måneden, alt afhængig hvor lange du skal bruge containeren. Desto kortere tid du lejer den, desto dyrere vil det også blive for dig. Men hvis du skal bruge den i 12 måneder eller mere, så kan du komme ned på en pris, der er under 400 kroner månedligt.

20 fod container leje pris

Bevæger vi os op i 20 fod container størrelsen, så er priserne ganske vidst lidt højere, men det er stadig ikke overvældende. Prisen afhænger selvfølgelig også af, om du er interesseret i at få en isoleret container – eller med andre ord, om du har et behov for at have en isoleret container. Er det med henblik på at opbevare noget, som sagtens kan tåle fugt og dårligt vejr, så kan du sagtens leje en uisoleret container. Men skal du derimod opbevare eller sende noget skrøbeligt, så er det en god idé, at bruge lidt flere penge på en isoleret container, så du er sikkert på, at dine ting er i gode behold.

Isoleret eller ikke isoleret

Prisen på en 20 fods container, der ikke er isoleret, nærmere sig samme pris som en 10 fods container, der også er uisoleret. Faktisk er prisen meget lig hinanden, når man kommer op på en lejeperiode på mere end 12 måneder. Hvis du derimod skal have fat i en isoleret 20 fod container, så bliver prisen sparket i vejret med små 2-300 kroner per måned. Hvis du lejer den i mere end 12 måneder, så er prisen 250 kroner dyrere end den uisoleret. Dog er disse penge igen givet godt ud, hvis det er med til at beskytte dine følsomme ting bedre.

40 fod container

Som rosinen i pølseenden har vi en 40 fod container. 10, 20 og 40 fod containere er primært de containere, som folk normalt har behov for. Man har sjældent behov for mere end 40 fod container. En uisoleret 40 fod container koster nogenlunde det samme som en isoleret 20 fod container. Hvis du er i tvivl om, hvilken container du har behov for, altså hvad angår størrelse, og om den skal være isoleret eller ej, så kan du altid kontakte dit udlejningsfirma, som kan gøre dig klogere på emnet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Container leje pris, 10.0 out of 10 based on 1 rating