Find container leje pris

I dette indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om container leje pris, der er forskellige fra firma til firma. Lige som så mange andre udlejningsfirmaer kan du få nogle forskellige priser, alt afhængig hvem du vælger at handle hos. Et firma kan vælge at tage 450 kroner for at udleje en container til dig, mens du skal slippe 700 kroner et andet sted for den helt samme container. Så med det i hovedet, så er det en god ide at lave dit hjemmearbejde ordentligt, så du slipper med den billigste pris, og ikke kaster penge efter noget, som du kunne have fået billigere andetsteds.

Men for en normal 20 fods container, så kan du godt regne med at slippe små 500 kroner om måneden. Du kan så spare flere penge, hvis du vælger at leje for et længere stykke tid ad gangen. Hvis du kommer over et halvt år i lejeperiode, så kan du spare noget der ligner 50 kroner om måneden, hvilket jo hurtigt løber op i 300 kroner mindre for en halvårs periode. Så er du sikker på, at du kommer til at bruge containeren i et halvt år eller mere, så bør du leje for en længere periode, og dermed spare penge.

Hvis du derimod skal bruge en isoleret container, så kan du være sikker på, at du skal bruge en del flere penge, da en isoleret container koster mere at købe for udlejningsfirmaerne. Så i og med det koster mere for udlejningsfirmaerne, så tager de også mere for at leje den ud til dig. Det koster faktisk næsten lige så meget at leje en isoleret 20 fods container, som det koster at leje en 40 fods container, der ikke er isoleret. Begge priser ligger på små 800 kroner for en måneds leje, hvis du lejer på en kort basis. Igen er der flere penge at spare, hvis du lejer for længere tid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Find container leje pris, 10.0 out of 10 based on 1 rating