Container leasing

Har du behov for container leasing, eller undrer du dig bare over, hvad container leasing betyder, så kan jeg hurtigt svare på det. Det betyder næsten det samme som at leje en container. Så hvis du leder efter et sted at leje din container, så skal du ikke blive skræmt over, at der pludselig står container leasing, da det dybest set er det samme. Den eneste forskel du kan finde på leasing er, at der findes to forskellige former for leasing. Herunder vil jeg gerne fortælle dig kort om, hvad forskellen på de to typer er, så du kan blive lidt klogere på det.

Den første leasingform, som vi har med at gøre, er det, der kaldes en finansiel leasingform. Ved denne form er det lejeren, eller vedkommende der har brugsretten til det leasede objekt, som også har den finansielle risiko. Hermed er det lejeren, som har den største risiko, da det er ham, der skal betale, hvis der går noget galt med objektet. Så hvis du bruger container leasing, og du bruger en finansiel leasing form, så er det dig der hæfter for det, hvis noget skulle gå i stykker på containeren, mens den er under din varetægt.

Den anden leasing form, som også går ind under container leasing, er den, der hedder operationel leasing. Her er det vedkommende, der udlejer objektet til dig, der den finansielle risiko. Her beholder udlejeren altså ejerskabet og den største risiko, mens du som lejer, stadig har brugsretten til eksempelvis containeren. Med andre ord er du ikke lige så meget i fare for lige pludselige at skulle hoste op med en masse penge, hvis der skulle ske noget med containeren. Så hvis du overvejer container leasing, så husk at tjekke alt efter, inden du underskriver en eventuel kontrakt, som udlejeren skal have underskrevet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Container leasing, 10.0 out of 10 based on 1 rating