Container 40 fod

Står du og skal bruge en container 40 fod, så vil vi gerne hjælpe dig lidt længere på vej til at finde den helt rette container, der opfylder lige netop de krav, som du burde have. Der findes mange forskellige behov, som afgør om du lige netop vælger det ene container selskab frem for det andet. Udover service, så er der også en masse andre ting der spiller ind, når du skal vælge en container. Det kan eksempelvis være priser på containerne, da det ikke er alle, der har råd til, at betale flere tusinde kroner for at leje en container.

For det kan netop løbe op i flere tusinde kroner om måneden, hvis du lejer en container hos et dyrt selskab. Der findes eksempelvis et par selskaber, som sætter et par containere til rådighed, hvis du skal flytte. Her har du så mulighed for at få containeren bragt hjem til dig, hvorefter du har den i flere dage, som du kan bruge på at fylde containeren op. Når den så er fyldt op, så kommer de og flytter den til det sted, du gerne vil have den hen. Og alt det koster hele 5.000 kroner, som er en god portion penge for at låne en container.

Men det er typisk fragten af containeren, der koster meget. Det koster eksempelvis mere at få fragtet en container, end det gør at leje den. For du kan faktisk leje en 40 fods container for kun små 750 kroner om måneden – og selvfølgelig en del mindre, hvis du låner den for en længere periode. Hvis du låner den for mere end 12 måneder, så kan du slippe afsted med at betale omkring 600 kroner per måned. Og på bare 12 måneder kan du have sparet næsten 2000 kroner. Det er også værd at tage med.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Container 40 fod, 5.5 out of 10 based on 2 ratings