Brugte container

Brugte container er yderste behjælpelige, når man skal have opbevaret noget stort og klodset, og man ikke rigtig har nogle steder at gøre af det. Det kan være, at jeres kælderrum ikke har plads, og derfor har brug for lidt ekstra plads. Eller også bor du sikkert i lejlighed, hvor der kun tilhører et enkelt beskedent kælderrum, som heller ikke er meget værd, når man skal opbevarer mange eller store ting. Her kommer brugte containere ind i billedet som dagens redningsmand. Selv hvis finanserne ikke er mange, så kan det stadig være en rigtig fin løsning til midlertidigt brug.

Ikke kun fast opbevaring

Brugte container kan selvfølgelig ikke kun bruges til fast opbevaring. Det kunne være, at du havde nogle ting, som du ikke skulle sælge, eller ikke ville smide ud, og du bare var i pladsmangel. Hvis du dog derimod har brug for at fragte noget stort og tungt, så er en container også en ideel løsning, hvis du skal være sikker på, at de ting som du fremsender, ankommer i god tilstand. Det afhænger selvfølgelig af, hvordan og hvorledes du har pakket containeren, men da der skal meget til for at påvirke en container, så skal der også meget til, før at der ske noget med dens indhold.

Brugbare for producerende virksomheder

Ejer du et firma, der producerer en varer af den ene eller anden art, og du har brug for at få fragtet din produktion til et andet land, så er container fragt også en god løsning. Og hvis du vil gøre det billigste for dig selv, så prøv at anskaffe dig en brugt container, da du hurtigt ville kunne spare en del penge på den post. Og hverken som firma eller privatperson er der nogen grund til at kaste penge efter noget, man kan få til det halve et andet sted.

Brugte containere – ingen dyr løsning

En brugt container behøver som sagt ikke være en dyr løsning. Du kan eventuelt også starte med at leje en container, hvis det blot er til midlertidig brug. Har du derimod containere, du gerne vil af med, så kan dette faktisk også lade sig gøre. Der er flere fragtfirmaer og container grupper, der gerne vil overtage dine brugte containere. Forskellen på en ny og en brugt container er ikke det store. Dog skal du altid være opmærksom på eventuelle huller i skroget, hvis du har nogle skrøbelige varer eller produkter, som er overfølsomme over for visse typer vind og vejr. Det dur ikke, at du leverer teknik, hvis halvdelen af containeren sejler, når du når frem. Hvis du blot har brug for en midlertidig opbevarings løsning på privaten, så er der formodentlig ikke noget problem med et hul eller to. Dette sænker også blot prisen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Brugte container, 10.0 out of 10 based on 1 rating