Billig container

Leder du efter en billig container, så kan det være en rigtig god ide at købe en brugt container. Skal du have fat i en ny en ny container, så er det bestemt ikke småpenge, som du ender med, at skulle af med. En ny container kan sagtens løbe op i mange tusinde kroner, hvilket alle ikke ligefrem har råd til. Så hvis du gerne vil spare penge og have fat i en billig container, så kan det helt klart anbefales at købe en brugt container. Så får du virkelig også noget for pengene, og forskellen er slet ikke så stor igen.

Hvis du er ligeglad med, hvordan en billig container ser ud udenpå, så er det selvfølgelig klart en fordel, da mange containere er slidte efter mange års brug. Så du skal ikke forvente de flotteste farver, men hvis den er tæt, og der ikke er nogen rusthuller i den, så er det helt klart en god ide, at købe en brugt container i stedet for en ny. Skal du have en ny, så skal du som sagt give mange penge for den. En ny 20 fods container kan i hvert fald sagtens komme op på omkring 30.000 kroner.

Så har du behov for en container, men er ligeglad med udseendet, så kan du få en billig container ved at købe den brugt. Du kan ofte få en brugt 20 fods container til noget der svarer til 15.000 kroner. Altså halvdelen af det, den nye container koster. Hvis du skal have en 40 fods, så bliver prisen selvfølgelig en del højere. Men du burde kunne få en brugt 40 fods container for omkring 20.000 kroner, mens du skal op og give omkring de 50.000 kroner for at få den fra ny af. En væsentlig besparelse, som ville være synd at gå glip af.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Billig container, 10.0 out of 10 based on 1 rating