40 fods container

Har du brug for en 40 fods container, så er det værd at overveje, om du skal købe eller leje den. For en 40 fods container er ikke helt billig at leje. Ej heller er den særlig billig at købe, men hvis du skal have den stående i længere tid, så kan det helt klart betale sig at købe den i stedet for, da du vil spare en masse penge, så snart det har betalt sig ind igen. Dermed er du også sikret en 40 fods container, som du kan behandle nøjagtig, som du vil, og som du ikke skal sørge for er pæn og ordentlig hele tiden, når den skal afleveres igen.

Hvis du har tænkt dig at købe en 40 fods container, så skal du formodentlig nok slippe et sted mellem 15.000 kroner til 20.000 kroner for den. Og så er det garanteret ikke en ny en, du slipper af med. Men om en container er ny eller brugt betyder ikke så meget, da du bare skal opbevare eller fragt ting deri. Så hvordan den ser ud udenpå kan være ligegyldigt, så længe den er pæn indeni, og ikke forvolder skade på de ting, som du har derinde.

Hvis du derimod vælger at leje en 40 fods container, så koster det omtrent lige så meget, som det gør at leje en 20 fods container, der er isoleret. Priserne ligger på et sted mellem 750-800 kroner per måned for en 40 fods container. Den pris er selvfølgelig kun vejledende, og hvis du er heldig, så kan du finde billigere priser. Du kan selvfølgelig også opnå en langt billigere månedlig ydelse, men det kræver, at du skal leje den for en længere periode, end blot en måned af gangen. Så skal du leje den i et halvt eller helt år, før du sparer noget.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
40 fods container, 10.0 out of 10 based on 1 rating