40 fod container

Leder du efter en 40 fod container, så er det en rigtig god ide at høre dig om i dit lokale miljø, om du kan finde en der. For det dyreste ved en container er ikke engang at leje den. Det dyreste er simpelthen at få den transporteret frem og tilbage, hvis du har lejet en container. Så er det dyrere at få firmaet til at komme ud med containeren og afhente den igen, end det er at have den stående hos dig. Det samme gælder for en 40 fod container, som er rimelig besværlig at transportere, og som kræver noget specielt udstyr.

Med en 40 fod container får du rigeligt med plads til alverdens ting. Det kan være, at du bare har brug for noget midlertidig opbevaring, og så kan det anbefales, at du finder et lokalt container firma først, og hører hvad de skal have for det. For hvis de skal have det samme, eller mindre, for at leje dig en 40 fod container, så ville det jo være at foretrække,  i stedet for at finde et firma, der ligger flere hundrede kilometer væk derfra, hvor du bor. Så kan det godt være at containeren er billigere, men fragten bliver straks værre.

Hvis du skal låne en 40 fod container, så ligger priserne som regel omkring de 750-850 kroner per måned. Hvis du skal købe en, og den skal være isoleret, så kan du godt regne med at skulle betale omkring 50.000 kroner for den. Hvis den ikke skal være isoleret, så kan du skære halvdelen væk i prisen. Men køb en brugt container, hvis du absolut skal købe en, for der er altså rigtig mange penge at spare, hvis du vælger en brugt frem for en ny 40 fod container. Det tænker alle bare ikke over, når de køber container.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
40 fod container, 8.3 out of 10 based on 3 ratings